Konferansen 10. mars 2022

Fagnettverket Inngrep.no arrangerer konferanse og paneldebatt i Oslo med tema «Pandemi og demokrati». En rekke toneangivende stemmer fra det offentlige rom er med, og midt i blir det mini-konsert med kjent artist. Vi fyller Vika kino fra klokken 1700, og avslutter på «Røverstaden» etterpå.

Les mer og meld deg på her

HVITE FRAKKER og SVARTE KAPPER

Fagnettverket Inngrep.no er et voksende nettverk av norske medisinere og jurister som vil bevare rettsstaten og hindre at frykt og uro gradvis skyver Norge inn i en smittevernsstat, der «fordi pandemi» blir et løsenord for alvorlige inngrep i dine alminnelige friheter.

Det startet med noen advokater som diskuterte pandemi-inngrep våren 2021 i milelange mail-tråder. I dag er nettverket koplet sammen via teams, og vi er blitt tverrfaglige med flere medisinere på laget.

Alle vil ha hverdagen tilbake. Vi setter søkelys mot en annen hverdag, med vaksinepass som adgangskontroll, hindringer i bevegelsesfrihet, diskriminering overfor minoriteter og uforholdsmessige inngrep mot næringsliv, kulturliv og vanlige folk – ofte med begrunnelser skjult fra allmenhetens innsyn eller skjult bak sterkt sminket ordbruk.

Talsperson/kontaktperson: Sjak R. Haaheim, post@inngrep.no.

Meld deg inn i nettverket

Nøkkeldatoer
MAR 122020
Utbruddet

12. mars 2020 ble Norge stengt ned, ved at massive inngrep ble iverksatt.

Mar 272020
Koronaloven

En hastig vedtatt koronalov gav utvidet myndighet til regjeringen, loven er senere opphevet.

Nettstedet bruker cookies. Ved å trykke på ja-knappen, aksepterer du det.