Pandemi og demokrati

Hvordan har en varslet krise i fred utfordret demokrati og rettsstat?


Fagnettverket inngrep.no inviterer til konferanse i Vika kino (ved konserthuset i Oslo) 10. mars 2022 fra klokken 1700. Tema blir utfordringer som pandemien medfører for demokrati og rettsstat.


Meld deg på her:


Pris: 390 kroner, pluss billettavgift.

Dette får du

1700-1800Dørene åpner. Småprat. Bli kjent.
1800-1810Velkommen til konferansen ved advokat Guro Tuv.
1810-1930Debatt – første del: Forberedelser og håndtering av en varslet krise.
1930-2015Pause og prat.
2015-2045Mini-konsert med Rikke Normann.
2045-2100Pause
2100-2200Debatt – annen del: Post pandemi. Hvor går veien videre? Er koronapass farbar vei?
2200-Sammenkomst på «Røverstaden». Salg av mat og drikke.


Disse er med

Brynjar Østgård

Brynjar Østgård er advokat med møterett for Høyesterett og tidligere lagdommer. Han er medlem av Den Norske Advokatforenings representantskap, som er foreningens høyeste organ. Østgård er leder av Den Norske Advokatforenings lovutvalg for reindrift og samerett.  Han er en av stadig flere jurister og leger som engasjerer seg i Fagnettverket Inngrep.

Dagfinn Haarr

Dagfinn Haarr er spesialist i allmennmedisin og samfunnsmedisin. Som distriktslege, kommunelege og kommuneoverlege i Kristiansand kommune har han fra 1980 kontinuerlig hatt ansvaret for kommunalt smittevern fram til han gikk av med pensjon i september 2020.

Einar Øverenget

Einar Øverenget er en av Norges mest anerkjente filosofer, en ettertraktet foredragsholder og forfatter. Han har en doktorgrad i filosofi fra Boston College, var opprinnelig med på å danne Humanistisk Akademi i 2000 og er i dag professor i filosofi ved Høgskolen i Innlandet.

Jon Olaf Olaussen

Jon Olaf Olaussen er professor i samfunnsøkonomi ved NTNU Handelshøyskolen og prodekan forskning ved Fakultet for økonomi, NTNU. Han leder også NTNU Senter for bolig- og miljøøkonomi som han var med og etablerte i 2016. Olaussens forskning fokuserer på regulering og tiltak generelt, anvendt innen en rekke ulike områder, med spesielt fokus på nytte versus kostnader, effektivitet og fordelingseffekter. Olaussen var tidlig ute i blant annet DN, NRK og Morgenbladet og stilte kritiske spørsmål ved koronahåndteringen.

Aslak Bonde

Aslak Bonde er frittstående politisk analytiker, og vil lede debatten.

Utdannet cand.mag. med statsvitenskap, historie og sosialøkonomi fra Universitetet i Oslo, Master of Science fra Columbia School of Journalism og cand.philol. i historie fra Universitetet i Oslo. Har arbeidet som politisk journalist i Aftenposten i 11 år.

Rikke Normann

Rikke Normann er artist og låtskriver og har gitt ut fem album. Hun er også frilans musiker, faktisk en av Norges mest ettertraktede stemmer, og har spilt med blant andre John Legend, Sivert Høyem, Alan Walker, Madcon og Jarle Bernhoft. Liveshowet hennes er sjarmerende, lekent, rått og reflekterende – en reise gjennom hverdagspoesi og personlige historier.

https://www.rikkenormann.com
(Foto: Isak Jenssen)


Disse står bak

Guro Tuv
Tone Todalshaug
Kjersti P. Amundsen

Vi tar forbehold om forhåndssalg av 200 billetter innen 1. mars 2022.

Kontakt oss på post@inngrep.no.

Nettstedet bruker cookies. Ved å trykke på ja-knappen, aksepterer du det.